5-sterren Clemson-voetbalrekruut: Deion Sanders 'probeert tegen me te schreeuwen'

08 Dec 2022

5-sterren Clemson-voetbalrekruut: Deion Sanders 'probeert tegen me te schreeuwen'

Vijfsterrenrekruut Peter Woods zegt dat hij "100 procent opgesloten zit" in Clemson nadat hij zich deze zomer verbaal had verbonden aan de Tigers.

De meest spetterende aanwinst van de coachingcarrousel van 2022 wil het zeker weten.

In een gesprek met verslaggevers voorafgaand aan de Mississippi/Alabama All-Star Football Game van deze week, zei Woods dat voormalig Jackson State-coach Deion Sanders "naar me probeert te schreeuwen om te zien hoe solide ik ben met mijn rekrutering" nadat hij de hoofdcoaching van Colorado had geaccepteerd. weekendwerk.

Woods, de nummer 32 rekruut in de klasse van 2023 volgens de 247Sports Composite-ranglijst, zei ook dat hij in "constante communicatie" staat met de verdedigingscoach van Alabama, Freddie Roach, een goede vriend, tijdens de vroege ondertekeningsperiode van 21-23 december. benadert.

Maar reken er niet op dat hij flipt.

"Mijn Clemson-familie raakt me meer dan wie dan ook", zei Woods dinsdag, per Steve Wiltfong van 247Sports. "Zelfs nadat ik me heb gecommitteerd, rekruteren ze me nog steeds."

Woods, een senior aan de Thompson High School in Alabaster, Alabama, werd meteen de beste rekruut in Clemson's 2023-klas - en misschien wel de meest prominente - toen hij 8 juli pleegde.

Alabama was het thuisprogramma van Woods en een school die een "99%" kans had om zijn toezegging richting de zomer binnen te halen, aldus een rekruteringsanalist. Maar Clemson zorgde voor veel opschudding met een officieel bezoek in juni en bouwde een serieus momentum op met Woods te midden van een rekruteringscrisis in 2023.

Woods had ook Florida en Jackson State (toen onder Sanders) als finalisten, maar hij belandde uiteindelijk bij de Tigers vanwege nauwe relaties met defensieve liniecoach Nick Eason en defensieve coördinator Wes Goodwin.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Met een lengte van 1,80 meter en een gewicht van 270 pond krijgt Woods ook de kans om meteen een bijdrage te leveren voor Clemson, dat realistisch gezien een groot deel van zijn verdedigingslinie voor 2022 zou kunnen verliezen aan afstuderen of de 2023 NFL Draft.

Tweedejaars verdedigingsuitrusting Bryan Bresee en junior verdedigingseind ​​Myles Murphy staan ​​beide in de top 10 van draft prospects van Pro Football Focus; super senior verdedigingseinde K.J. Henry komt niet in aanmerking; en junior verdedigingsuitrusting Ruke Orhorhoro en vijfdejaars senior verdedigingseinde Xavier Thomas zijn beiden nog niet van plan om volgend seizoen terug te keren naar Clemson.

Verhaal gaat verder

The Tigers zouden ook de vijfdejaars senior defensief Justin Mascoll kunnen verliezen, die vier wijd kreeg voor Senior Day, en zagen eerder deze week junior defensieve end Kevin Swint het transferportaal binnenkomen.

Dit alles maakt Woods, maandag aangekondigd als de 2022 MaxPreps Alabama High School Football Player of the Year, des te belangrijker om de selectie van Dabo Swinney voor 2023 te coachen.

Woods had in totaal 83 tackles, 21,0 tackles voor verlies, 8,0 zakken en twee onhandige pogingen als senior voor Thompson (11-1). Hij beëindigde zijn voorbereidingscarrière met 70 tackles voor verlies, 29,5 zakken, een record van 50-5 en vier opeenvolgende staatstitels in Alabama's grootste middelbare schoolklassement.

Woods, met een spelersbeoordeling van 0,9848 op 247Sports, is de beste rekruut in Clemson's 23-koppige klasse van 2023. Vijfsterren quarterback Christopher Vizzina (nr. 36), viersterren verdedigende lineman Vic Burley (nr. 55) , viersterren verdedigingslijnwachter Tomarrion Parker (nr. 94) en viersterren binnenaanvaller Harris Sewell (nr. 96) staan ​​ook in de top 100 van Clemson-commits.

Vanaf nu is Woods van plan om zijn nationale brief met Clemson te ondertekenen tijdens de vroege periode van 21-23 december en zich halverwege het jaar in januari in te schrijven, per Clemson247.

Jackson State-coach Deion Sanders kijkt hoe spelers zich opwarmen voor de NCAA college football-wedstrijd van het Southwestern Athletic Conference-kampioenschap tegen Southern, zaterdag 3 december 2022, in Jackson, Miss. Sanders neemt het over als coach in Colorado en brengt zijn charisma en grotere- dan-leven persona voor een belegerd Pac-12-programma dat naar de bodem van het universiteitsvoetbal is gestort. De deal werd zaterdagavond aangekondigd door CU atletisch directeur Rick George. (AP Photo/Rogelio V. Solis)

Sanders, een voormalig Pro Football Hall of Fame cornerback, bracht ongekende aandacht en succes naar Jackson State, een Mississippi HBCU die deelneemt aan de Division I FCS Southwestern Athletic Conference, voordat hij de Colorado veroverde baan.

Sanders' Tigers bleef ongeslagen in de SWAC voor het tweede seizoen op rij in 2022, en ze zijn 23-2 in hun afgelopen 25 wedstrijden met slechts één overwinning met minder dan 10 punten, volgens ESPN.

Sanders is ook een rekruteringsgoeroe die nummer 1 rekruut Travis Hunter zover kreeg om tijdens de vroege ondertekeningsperiode van vorig jaar van de staat Florida naar de staat Jackson te switchen.

Afgezien van zijn pogingen om Woods van Clemson om te draaien, heeft "Coach Prime" al een toezegging opgepikt van een vijfsterrenontvanger voor 2025 en "heeft Colorado's rekrutering, (en) relevantie in minder dan twee dagen een boost gegeven", als een De kop van USA TODAY zei het.