Dak Prescott van cowboys verscheurd door Stephen A. Smith wegens verlies voor 49ers

25 Jan 2023

Dak Prescott van cowboys verscheurd door Stephen A. Smith wegens verlies voor 49ers

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Stephen A. claimt dat Dak 'hoofdzakelijk verantwoordelijk' is voor de overwinning van de 49ers die oorspronkelijk verscheen op NBC Sports Bayarea

Zodra de Dallas Cowboys uit elkaar vielen in hun verlies van 19-12 tegen de 49ers in de NFC-divisieronde zondag in Levi's Stadium, wist de NFL-wereld dat Stephen A. Smith iets speciaals in petto zou hebben voor America's Team.

p>

En zoals altijd hield hij zich niet in.

Na te hebben gewezen op de worstelingen en fouten van de Cowboys in de late wedstrijd, waaronder nog een ander klokbeheerprobleem en een ramp in het laatste spel die de deal bezegelde, spelde Smith uiteindelijk het verlies op één persoon.

“Last but not least, Dak Prescott”, zei Smith op ESPN’s “First Take” op maandagochtend. “Hij verloor niet alleen, hij stootte ook de joint omhoog terwijl hij het deed. Niet alleen stonk hij de joint terwijl hij het deed, het was tegen een kerel wiens naam Mr. Irrelevant is, de aller-, allerlaatste keuze in een NFL Draft die toevallig een derde-snarige rookie is. Dat is van wie Dak Prescott verloor.

“Feit is dat Dak Prescott primair verantwoordelijk is voor het verlies van die wedstrijd gisteren, Dak Prescott werd weggespeeld door een derderangs rookie. Het kan me niet schelen dat [49ers QB Brock Purdy] 7-0 is als starter, het kan me niet schelen dat hij bewonderenswaardig invulde en zo goed speelde en LeBron James twitterde dat Brock Purdy een spel heeft. LeBron loog niet, hij heeft gelijk. Brock Purdy heeft wel degelijk wild.”

Smith had echter meer verwacht van Prescott, wiens zevende seizoen in de NFL zondag ten einde liep tegen een eerstejaars 23-jarige QB in Purdy.

Het doel van de Cowboys om voor het eerst sinds het seizoen 1995 de NFC Championship Game te bereiken, werd moeilijker toen hun Pro Bowl running back Tony Pollard een gebroken linker kuitbeen opliep en de wedstrijd verliet met 1:24 te gaan in de eerste helft .

Maar Smith voerde aan dat dit Prescotts tijd zou zijn om op te treden en te leiden. In plaats daarvan gooide hij twee picks in de eerste helft die leidden tot zes San Francisco-punten. Zijn tweede, een worp naar CeeDee Lamb, was slechts de tweede rode zone-onderschepping die hij dit seizoen gooide.

Verhaal gaat verder

En op de grootste etappe van het seizoen kwam de 29-jarige man tekort tegen de 49ers ... alweer.

Hall of Famer en voormalig Cowboys-grootheid Michael Irvin voegden zich bij "First Take", en Smith liet het hem horen. Smith deed zelfs een suggestie over wat Irvin zou moeten doen na het verlies van zijn voormalige team.

GERELATEERD: Waarom play call op Kittle's circusvangst Shanahan nerveus maakte

"Wat ik wil dat je doet als je deze set vandaag verlaat, is dat ik wil dat je rechtstreeks terugvliegt naar Dallas, en ik wil niet eens dat je naar huis gaat," begon Smith. "Ik wil dat je rechtstreeks naar het huis gaat - of het nu het jacht of het landhuis is - van [Cowboys-eigenaar] Jerry Jones en ik wil dat je daarheen gaat en die man troost omdat hij dat verlies gisteren niet verdiende.

p>

"Die verdediging speelde als een kampioensverdediging … Ze speelden als een kampioensverdediging. El Capitan, hun aanvoerder, hun leider, hun quarterback lieten ze in de steek."

Hoewel het seizoen van de Cowboys afgelopen zondag eindigde, hebben we het gevoel dat Smith nog niet helemaal klaar is met het rippen van de Cowboys.

Download en volg de 49ers Talk Podcast

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.