Een focus op de badkamers van Russell Wilson illustreert hoe erg het is voor Broncos

08 Dec 2022

Een focus op de badkamers van Russell Wilson illustreert hoe erg het is voor Broncos

Er is veel geschiedenis verbonden aan de datum 17 september.

Op 17 september 1787 werd de Amerikaanse grondwet ondertekend door afgevaardigden. Op die datum 1862 was de Slag om Antietam de bloedigste dag van gevechten in de Burgeroorlog.

Dichter bij huis betaalde Charlie Finley de Beatles om op 17 september 1964 in Kansas City te spelen. En op die datum in 2015 versloegen de Denver Broncos de Chiefs met 31-24.

Dat is opmerkelijk, want het is de laatste keer dat de Broncos de Chiefs hebben verslagen. Sinds dat verlies hebben de Chiefs Denver maar liefst 13 opeenvolgende keren verslagen en leiden ze de reeks aller tijden met 68-55.

The Broncos zullen proberen een einde te maken aan die slip zondag als ze gastheer zijn van de Chiefs. De aftrap is om 15:05 uur en de wedstrijd wordt uitgezonden op KCTV (hoofdstuk 5).

Hier is een korte blik op de Broncos.

Wilson's TD's naar badkamers

Toen de Broncos verruilden voor Seahawks-quarterback Russell Wilson en hem een ​​contractverlenging van vijf jaar, $ 245 miljoen, gaven, dansten er visioenen van play-offs in de hoofden van Denver-fans.

In plaats daarvan heeft Wilson het slechtste seizoen uit zijn loopbaan achter de rug. Hij heeft slechts acht touchdown-passes gegooid in 11 wedstrijden en dat heeft geleid tot badkamerhumor, alleen niet het soort dat je zou verwachten.

Een Twitter-gebruiker merkte op dat Wilson verhuisde naar een enorm huis in Cherry Hills Village, Colorado, met een dozijn badkamers. Zal Wilson evenveel touchdownpassen als toiletten in zijn huis gooien? Dat is wat een voormalige Pro Football Focus-schrijver volgt, tot ergernis van Broncos-fans.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

De Broncos, 3-9, hebben de laagst scorende overtreding in de NFL (13,8 punten per wedstrijd) en zijn al uitgeschakeld in de AFC West-race.

De verdediging

De verdediging van Denver staat op de tweede plaats, goed voor 17 punten per wedstrijd dit seizoen. Tegengestelde quarterbacks hebben slechts negen touchdownpassen gegooid tegen de Broncos, de minste die een verdediging heeft toegestaan. De passverdediging van Denver staat op de derde plaats in het algemeen klassement en de haastige verdediging staat op de zesde plaats in de NFL.

Pro Football Reference merkte op dat Denver blitzt met 32,7% van de dropbacks, het vierde hoogste aantal in de NFL. De Broncos staan ​​derde in de NFL wat betreft toegestane third-down conversies (31,9%), volgens Team Rankings. Denver is de eerste die het laagste percentage touchdowns toestaat op trips van tegenstanders in de rode zone (32,1%).