Rapport: Red Sox' competitie voor Kodai Senga omvat deze vijf teams

08 Dec 2022

Rapport: Red Sox' competitie voor Kodai Senga omvat deze vijf teams

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Verslag: Red Sox strijden met deze teams om Kodai Senga oorspronkelijk verschenen op NBC Sports Boston

De Boston Red Sox zijn dit laagseizoen tot nu toe bij vrijwel elke beurt overboden. Zal dat veranderen met de Japanse werper Kodai Senga?

De Red Sox hebben naar verluidt contact gehad met Senga's vertegenwoordigers in free agency, maar ze zijn verre van alleen. De New York Mets, San Francisco Giants, Chicago Cubs, San Diego Padres en Texas Rangers hebben ook allemaal interesse in Senga, meldde Jon Heyman van MLB Network dinsdag.

Jon Morosi van MLB Network identificeerde maandag de Toronto Blue Jays en Los Angeles Angels als vrijers voor Senga, dus Boston heeft concurrentie genoeg voor de 29-jarige rechtshandige. Senga heeft ook de Giants, Mets, Rangers en Padres bezocht, maar moest de Red Sox maandag nog ontmoeten, volgens Alex Speier van The Boston Globe.

Tomase: Terwijl Dombrowski supersterren tekent, mikt Bloom verontrustend op kleiner

Senga is een verleidelijk talent: hij plaatste een 1.89 ERA met 158 ​​strikeouts in 148 beurten in 2022 voor de Fukuoka SoftBank Hawks in de Nippon Professional League en kan bogen op een dodelijke pitchmix. Hij is ook niet gebonden aan plaatsingskosten of draft pick-vergoedingen, dus elk team kan hem zonder meer contracteren, en de Red Sox kunnen zeker de hulp van hun werpstaf gebruiken.

Door de manier waarop Chaim Bloom tot nu toe te werk is gegaan, is het echter moeilijk voor te stellen dat Boston een biedingsoorlog voor Senga wint. De Red Sox zijn naar verluidt al overboden door verschillende vrije agenten -- waaronder eerste honkman Jose Abreu en reliever Tommy Kahnle -- en alle bovengenoemde teams hebben diepe zakken en zijn bereid geld uit te geven.